NorLines AS frakter for oss over hele landet til gode priser, med både bil- og sjøfrakt.

Varsling før levering

Det er telefonnummeret som er oppgitt i bestillingen som blir brukt ved varsling av transportør før levering. Hvis leveringsadressen avviker fra fakturaadressen må dette oppgis i “Ordrenotat” ved bestilling.

Leveringstid

Bilfrakt som går til Sør- og Øst-Norge har normalt sett 3 – 4 dager leveringstid. Båtfrakt fra Trondheim og nordover har avgang fra Kristiansand Havn hver lørdag. Den bruker omtrent 7 dager til endestasjonen i Kirkenes, med anløp innom de fleste kystbyer på vei nordover. Forsendelsen blir da omlastet til distribusjonsbiler for levering hjem til deg.

Skade

Hvis det er skade på forsendelsen så er kunden ansvarlig for å melde til post@bakerovner.no fortest mulig, senest innen to dager etter mottatt vare. Vi tar da saken videre med NorLines skadeavdeling som er vår forsikringspartner.

I noen tilfeller er skaden av mindre betydning for ovnens ytelse og det kan da bli vurdert slik at det er bedre at vi sender lim. Dette dreier seg mest om bueelementet i Trysil byggesettet som kan knekke i to deler ved håndtering av transportør.