Hevekasse + pizzadeig = sant
Hevekasser i plast er perfekte til heving, oppbevaring og håndtering
av pizzadeiger og pizzaballer.
Våre hevekasser i plast er mattrygge, har kapasitet til 6 stk. pizzaballer (230-250 g. pr ball) og passer rett inn i normale kjøleskap med sin dimensjon på 30×40 cm og 7-10 cm høye.
Hevekassene kan enkelt stables i høyden. Man får for eksempel plass til 12 stk deigballer i to hevekasser. Tips: Om de stables så trenger du kun ett lokk på toppen og stabelen bygger
da max 14-20 cm i høyden (avhengig av valgt høyde).
Hvit hevekasse 30x40 cm - 7 cm høyde
Hvit hevekasse 30x40 cm - 10 cm høyde
Hevekasse 30x40 cm i andre farger
Fargekombinasjoner kan være lurt
Vi selger både hvite og fargede hevekasser. Grunnen til at det kan være praktisk med andre farger kan være at en for eksempel har behov for å klart skille de glutenfrie pizzaballene fra andre som har gluten eller at en har to forskjellige pizzadeiger med forskjellige hevetider og ønsker å skille de fra hverandre på en enkel måte.
Vi selger forresten verdens beste glutenfrie pizzamel som har vært en åpenbaring for de som elsker pizza, men ikke har funnet noe bra alternativ til de relativt kjedelige utgavene som finnes i dagligvarehandelen. Sjekk ut våre glutenfrie alternativer fra Dallagiovanna og Caputo.
Pakker med hevekasse
Vi har samlet noen gunstige pakker der du får med ekstra pizzatilbehør og -ingredienser med på kjøpet til en rabattert pris.
På lager
På lager
På lager
På lager
Insufficient stock
På lager
På lager
På lager
På lager
Ikke på lager, men kan restbestilles
På lager
Ikke på lager, men kan restbestilles
På lager
På lager
Insufficient stock
På lager
Insufficient stock
Ikke på lager, men kan restbestilles
På lager
På lager
På lager
På lager
På lager
Hevekasse og eltetrau i tre
Hevekasser selges også i tre-utførelse. Fordelen med trekasser , som er den tradisjonelle hevekassen brukt i flere hundre år i Napoli, er at de ikke er så utsatt for raske temperatur svingninger i forhold til plast og metall, og dermed eliminerer en kondens problemene som kan oppstå i hevekasser i plast/metall. I tillegg vil hevekassene i tre utvikle en særegen bakterie kultur over tid som igjen gir en egen aroma til pizza deigen. Noe av de samme prosessene som oppstår i en surdeig-kultur med andre ord altså.I tillegg er jo trekasser både dekorative og en kul “conversation piece” på neste pizzafest 🙂