De nye N3 og N4 elektriske pizzaovnene fra Effeuno er laget i Italia og bygger på Effeunos mange års erfaring. Hovedmålet til ovnen var å muliggjøre tilberedning av en autentisk napolitansk pizza på 90 sekunder ved 500° C, samtidig som størrelse, vekt og pris ble minimert. For å oppnå dette resultatet ble det en pizzaovn med kun ett varmeelement med en enorm effekt på 2.1 kW (2.8 kW for N4) og Biscotto, en stein laget av vulkansk leire.
Takket være perfekt matchede parametere og forenklede kontroller, er ovnen den perfekte ovnen for nybegynnere i pizzabaking. Samtidig bruker N3 og N4 pizzaovnene mindre energi enn sammenlignbare modeller (kun 2.1 kW, 2.8 kW for N4, versus 3,2 kW), noe som gjør den svært økonomisk. På grunn av sine kompakte dimensjoner og lave vekt passer pizzaovnene inn i ethvert kjøkken. Andre fordeler med N3 og N4 inkluderer god isolasjon, triple glassdører og et ytre av høykvalitets rustfritt stål.